Fabrica de Rolete

Automate si Mecanice

Rolete Automate Pentru Ferestre – Pult sau Buton?

Rolete Automate Pentru Ferestre – Pult sau Buton?

Rolete Automate Pentru Ferestre, apare intrebare care este modalitatea de manevrare a Rolete Automate Pentru Ferestre?\.

Rolete Automate pot fi manevrate prin 3 modalitati:

1.Cu telecomanda

2.Cu buton

3.Telecomanda si buton

Alegerea modalitatilor ramine la indiscretia fiecarui client. Rolete Automate Pentru Ferestre cu telecomanda ,la momentul actual sint cele mai raspindite. Cu ajutorul telecomenzei, de la o distant anumita, Rolete pot fi inchise, intredeschise sau deschise. Atunci cind aveti mai multe rolete in locuinta dumneavoastra, telecomnda poate fi programata in asa fel ca sa puteti deschide sau inchide toate roletele de la o singura telecomanda.

Rolete Automate cu buton, devin tot mai intrebate. Datorita butonului care este lipit pe perete si avind un dispozitiv special ca sensor de vint si temperature, Rolete Exterioare pot fi programate cu ajutorul acestui buton, astfel ca ele sa se inchida sau deschida in urma programarii la conditiile dorite. Acest tip de Rolete incorporate cu sensor sunt de ultima generatie.

Rolete Automate Exterioare cu telecomanda si buton, pot fi alese atunci cind aveti nevoie de ambele modalitati. Rolete Automate Exterioare, va ofera confortul dorit, fara a face alte miscari in plus!

25