Fabrica de Rolete

Automate si Mecanice

Varietatea de materiale pentru fabricarea roletelor pentru ferestre si garaj.

Varietatea de materiale pentru fabricarea roletelor pentru ferestre si garaj.

     Varietatea de materiale pentru fabricarea roletelor pentru ferestre si garaj.

Atunci când alegeți rolete pentru ferestre, trebuie să înțelegeți ce funcție ele trebuie să le îndeplinească. Roletele protejează casa de curent, temperaturi scăzute, lumina solară etc. Pe lângă funcțiile evidente, acestea sunt, de asemenea, instalate pentru a schimba îmbunătăți designul casei. Având în vedere funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească, trebuie să alegeți materialul potrivit, deoarece acesta este singurul lucru prin care se deosebesc roletele.

      Materiale pentru fabricarea roletelor

    Principalele materiale utilizate la fabricarea roletelor sunt - plastic, aluminiu, oțel, lemn și textil. Oțel și aluminiu - sunt materiale durabile, iar roletele din acestea materiale perfect îndeplinesc funcția de protejarea spațiilui de hacking. Aceștia pot suporta mari lovituri fizice și meteorologice. Roletele din aluminiu au durata vieții mult mai lungă, deoarece sunt rezistente la umiditate, dar sunt inferioare rezistenței de oțel. Aceste rolete sunt instalate în afara ferestrelor, deoarece acestea au o construcție  destul de grea.

      Roletele din plastic au multe avantaje, ele sunt adesea instalate în exterior sau în interior. Probabilitatea de deteriorare a geamului este foarte scăzută, deoarece construcția din plastic nu are nicio fantă. Plasticul au rezistență bună la temperaturi ridicate și scăzute și nu colectează prea mult praf pe sine. Plasticul îndeplinește perfect funcția de izolare fonică, este destul de durabil și ușor de întreținut. Unul dintre principalele avantaje este prețul lor accesibil, deoarece plasticul este unul dintre cele mai ieftine și disponibile materiale.

      Rolete pentru interior

    Rolete textile - soluția ideală pentru decorarea interioară. Spre deosebire de plastic sau alte materiale, textilul are o gamă mai largă. Ele îndeplinesc perfect funcția de perdele, protejându-vă de lumina solară . Sunt, de asemenea, tratate cu o soluție specială care ajută roletele pentru usi să respingă praful.

      Un alt material care este utilizat în producția roletelor este lemnul. Lemnul este mult mai ecologic decât alte materiale. Acesta îndeplinește perfect funcția de izolare termică și izolare fonică. Singurele dezavantaje ale acestui material sunt costul lor ridicat și faptul că lemnul absoarbe apă și umiditatea, din această cauză el încetează să mai fie atât de durabil și reduce perioada de funcționare. Toate acestea pot fi evitate cu îngrijirea potrivita si, de asemenea, daca lemnul va fi acoperit cu lac.

     Știți deja ce tipuri de materiale sunt folosite în producția rolete pentru garaj . Fiecare dintre ele are o mulțime de avantaje și dezavantaje. Dacă doriți doar să vă îmbunătățiți interiorul casei, atunci lemnul și textilul sunt perfecte pentru acest lucru. Pentru o protecție sigură împotriva efracției, a temperaturilor scăzute etc., este necesar să utilizați în aceste scopuri plastic, oțel sau aluminiu. Pentru a face o alegere mai corectă, vă puteți consulta cu specialiștii și, de asemenea, puteți comanda o măsurare gratisă de la noi. Nu încercați să instalați singur roletele, deoarece acest lucru poate fi făcut numai de specialiști, iar dvs. v-eți pierde timpul și v-eți deforma materialul existent.

Alte Produse Complimentare pentru instalarea roletelor. 

Ferestre Termopan 

Usi Exterior Termopan

Plase Insecte 

Porti Sectionate

Marchize Automate 

Obloane Aluminiu

Automatizari Porti

 

 

 

 

25