Fabrica de Rolete

Automate si Mecanice

Rolete Exterioare pentru Ferestre

Rolete Exterioare pentru Ferestre

Rolete Exterioare pentru Ferestre in Moldova Chisinau

SISTEM NATURAL DE AER CONDITIONAT SI ECONOMIE DE ENERGIE
Un sistem exterior de penumbra REFLEKSOL ajuta la pastrarea temperaturii constante acceptabile in incaperile expuse la radiatiile solare. In acelasi timp, aplicarea rulourilor de tipul Refleksol permite reducerea consumului de aer conditionat si, drept consecinta, a costurilor de functionare a cladirilor.

CONFORT OPTIM
Datorita proprietatilor sale, materialele HIGH-T-TEX si Polyscreen folosite in cazul rulourilor noastre garanteaza o bariera optica eficienta fata de lumina care intra in incapere si elimina contrastele, mentinind in continuare o vedere optima catre exterior.

ESTETICA SI FUNCTIONALITATE
Aplicarea sistemului de umbrire adecvat permite sporirea calitatii arhitecturii individuale a cladirii. Mai mult, o oferta bogata de materiale cu o structura si culori bogate cit si posibilitatea lacuirii constructiei, da posibilitatea potrivirii rulourilor de jur imprejur. Montarea Refleksol in interiorul cladirii poate crea chiar si un efect complet de camuflare, spre exemplu in cinematografe sau salile de lectura. O folosire optima a controlului rezistentei la conditiile atmosferice protejeaza rulourile de conditiile meteo diferite.

DURABILITATE
O constructie solida din aluminiu si materiale de calitate superioara fabricate din fibre rezistente din poliester acoperite cu PVC, asigura o folosire indelungata a ruloului.

ROLETE: SISTEM NATURAL DE AER CONDITIONAT SI ECONOMIE DE ENERGIE:

Rolete Exterioare ce ofera un avantaj in economisirea energiei electrice si in pastrarea unei temperaturi constante in camere expuse la razele solare. Montarea de Rolete Exterioare poate foarte bine sa inlocuiasca un aer conditionat , reducand astfel costurile de constructie a cladirilor .

ROLETE: CONFORT OPTIM:

Proprietatilor materialelor Soltis si Polyscreen folosite in acest sistem de Rolete de exterior va garanteaza o eficienta bariera optica fata de lumina de afara eliminand contrastele interior-exterior astfel ca va ofera o foarte buna vizibilitate din interior. Rolete de exterior ce va asigura deasemenea absorbtia si reflectia radiatiilor solare. Rolete de exterior ce pot crea un efect de black-out daca se folosesc materiale opace utilizate mai ales in salile de cinema si de lectura.

ROLETE: ESTETICA SI FUNCTIONALITATE:

Aplicarea acestor sisteme de umbrire, Rolete de exterior cu caseta sau Rolete de exterior fara caseta, Rolete de exterior (Rolete exterioare) manuale sau Rolete de exterior electrice cu telecomanda sau comutator si optional Rolete de exterior (Rolete exterioare) cu sensor de vant, va dau posibilitatea sa realizati un design architectural individual al cladirii. Rollexpert Art Design vine in sprijinul dvs cu o gama variata de materiale pentru rolete, disponibile in diferite texturi si culori ca si scheletul de aluminiu oferit in orice culoare Ral.

DURABILITATE

Rolete de exterior: Durabilitatea structurii de aluminiu a gamei de rolete si calitatea crescuta a materialelor de rolete, ce au in compozitie fibre de polyester acoperite cu PVC , cu rezistenta la foc si diferite conditii meteo asigura o folosire cat mai indelungata a lor.

25