Fabrica de Rolete

Automate si Mecanice

Diversitatea roletelor prin tipul de unitate

Diversitatea roletelor prin tipul de unitate

Roletele sunt cel mai bun mod de a proteja locuința de vremea insorită, condițiile meteorologice și este un înlocuitor minunat a perdelelor. Acestea sunt fabricate din materiale diferite și sunt, de asemenea, împărțite în 5 tipuri în funcție de tipul de unitate. Astăzi vă vom spune despre diferențele lor și, de asemenea, vă vom ajuta să alegeți opțiunea potrivită. Tipurile de unități sunt determinate de greutatea roletelor - cu cât panoul este mai greu, cu atât ele trebuie să fie mai fiabile.

1. Primul tip care deschide lista este unitate de bandă, este o opțiune ideală doar pentru rolete care cântăresc mai puțin de cincisprezece kilograme. Mecanismul de deschidere în acest caz este manual. Trebuie să le deschideți și închideți singuri.
2. Tipul următor este adecvat numai pentru roletele care au mai puțin de douăzeci de kilograme. Această unitate este numită uneltă, funcționează pe principiul blind-urilor. Acestea pot fi instalate atât în ​​exterior, cât și în interior, ceea ce le face mai funcționale, deoarece pot înlocui perdele și jaluzele.
3. Mai fiabil este un tip guler, este potrivit pentru rolete grele, cântărind până la optzeci de kilograme, ceea ce este în mod clar un mare avantaj.
4. Unitatea de inerție cu arc este mai durabilă și poate rezista la o greutate de până la o sută de kilograme, datorită construcției puternice și mari.
5. Câștigătorul acestei liste esteunitatea automată, poate rezista la o greutate de până la două sute de kilograme, dar acest lucru nu este singurul lor avantaj. Acest tip vă permite să controlați rolete prin simpla apăsare a butonului, motiv pentru care au câștigat o popularitate imensă.

Trebuie să aveți în vedere faptul că cu cât poziția este plasată mai jos în listă, cu atât mai mare este prețul, dacă alegeți același material. Desigur, cea mai mare parte a costului este alcătuit din costul materialului. Fiecare tip de material este potrivit pentru tipul de unitate, deoarece greutatea lor poate varia.

Rolete pot fi instalate în interiorul orificiului ferestrei sau în exterior. Prima variantă este potrivită pentru ferestre largi, deoarece în acest fel mărimea lor scade vizibil. Nivelul izolației fonice crește, dar sticla rămâne neprotejată. A doua opțiune este potrivită pentru ferestre mai înguste, deoarece mărimea lor va fi păstrată și nu se va diminua ca în primul caz. Dezavantajul este că panoul va trebui să sufere toate anomaliile meteorologice, inclusiv umiditatea, care în unele cazuri poate duce la daune materiale. În acest fel, puteți proteja sticla de impacturi, efracții și alte incidente nedorite.

Pentru a face alegerea corectă, vă sfătuim să cereți ajutorul de la un specialist care vă va ajuta să faceți o alegere și, de asemenea, să efectuați o măsurare gratuită. Instalarea roletelor ar trebui să fie încredințată specialiștilor. Dacă încercați să faci totul singur, puteți cheltui materialul și, ca rezultat, să faci o lucrare proastă, care va trebui să fie reinstalată.

 

25